TULP REIZEN


Designhotel nhow Berlin - Muziek in roze Berlijnse bubbel

Naast de schuifdeuren bij de entree staat een knalroze schommel. Wandel je naar binnen, dan springt de roze wolk waarin de receptie is gevestigd meteen in het oog. Dat je hier niet in de wereld van Barbie bent beland, wordt duidelijk als gasten wordt gevraagd of ze een keyboard of (elektrische) gitaar op hun kamer willen. Designhotel ‘nhow Berlin’ bruist van de muzikale creativiteit.

Lees meer »


Ottawa: citytrip met oranje tintje - Zeg het met tulpen

Denkend aan Nederland zie je velden vol tulpen. Ook aan de andere kant van de oceaan lusten ze wel pap van deze lente-voorbodes. In Canada bloeien elk jaar miljoenen exemplaren. In Ottawa is zelfs een heel festival aan de bloem gewijd: het Canadian Tulip Festival. Een tulpenfeest met een oranje tintje, want de tulpenbollen zijn afkomstig van Nederlandse bodem.

Lees meer »


Citytrip met extra’s - Ongerepte pareltjes rond Lissabon

De hoofdstad van Portugal heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op toeristen. En geef ze eens ongelijk: Lissabon is een heerlijke bestemming voor een citytrip. Maar blijf je wat langer en begeef je je buiten de stad, dan ontdek je het ongerepte achterland een stukje ongerept Portugal, waar de tijd soms lijkt stil te staan.

Lees meer »